Vi söker ständigt nya medarbetare som kan passa in i våra framtidsplaner och i vår företagskultur.

De flesta av oss som arbetar på Ecocom är utbildade biologer eller ekologer, med fördjupade kunskaper inom limnologi, ornitologi, entomologi, floristik, osv. Gemensamt för oss är att vi trivs med att arbeta i fält och att ha den direkta närkontakten med naturen. Vår fältsäsong sträcker sig över en stor del av året. Vi är framförallt ute i fält under vår, sommar och höst, beroende på artgrupper och ämnesområden. När vi inte är ute i fält på undersökningar analyserar vi fältdata, skriver rapporter, håller utbildningar, eller agerar konsultstöd inom våra kompetensområden.

Är du intresserad av vårt arbete? Följ oss gärna i sociala medier. Där delar vi med oss av vardagens uppgifter och utmaningar.

Aktuella tjänster hos Ecocom

I högerspalten ser du de tjänster som vi för närvarande har utannonserade. Vi publicerar alla våra tjänster på Linkedin. Det enklaste sättet att hålla sig uppdaterad om eventuella nya tjänster är att följa vår Linkedin sida.

Säsongspersonal/inventerare

Under fältsäsong har vi ofta ett stort behov av extrapersonal. Vi har ett kontaktnät av personer, framförallt specialister, inom olika artgrupper eller naturmiljöer, men vi behöver även fältassistenter som bistår våra medarbetare. Vill du ingå i vårt kontaktnät? Hör av dig till oss med ett mejl till ansokan@ecocom.se.

Spontan ansökan

Även om vi inte har tjänster utannonserade är vi intresserade av dig och din kompetensprofil. Välkommen med din spontanansökan till ansokan@ecocom.se. I ämnesraden skriver du ”SPONTANANSÖKAN”. Bifoga CV och ett personligt brev som beskriver dig och dina viktigaste förmågor och erfarenheter, samt vad du tror att du kan tillföra i vår verksamhet.