För oss som arbetar med ekologi – inte minst fältekologi – följer arbetet naturens variationer. Till skillnad från många andra branscher är vår högsäsong därför under vår, sommar och tidig höst. Då behöver vi ofta extrahjälp.

Vi har byggt upp ett stort nätverk av personer som arbetar extra hos oss under perioder av året, men vi vill alltid få kontakt med fler intresserade.

Söker vi dig?

För anställning söker Ecocom särskilt personer som har erfarenhet från fältarbete och kompetens inom olika artgrupper. Du är troligen utbildad biolog eller ekolog, och kanske har intrrsse eller specialkunskaper som entomolog, ornitolog, herpetolog, botanist, mykolog, limnolog, eller har andra specialkunskaper. Du kan även att arbeta för oss som underkonsult med egen firma. Vi ser gärna ett återkommande samarbete om du är anställd kortare tid eller är underleverantör. Om du är beredd att arbeta på olika platser i landet och vara hemifrån under lite längre tider ökar möjligheterna att vi skall hitta uppdrag just för dig.

Vi annonserar också med jämna mellanrum ut lediga tjänster för längre tidsperioder. Följ oss på Linkedin för att inte missa våra annonser.