2018-11-11

Senior ekologikonsult sökes

Om tjänsten

Ecocom söker erfarna naturmiljökonsulter till våra kontor i Kalmar och Gävle. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för natur, ekologi och biologisk mångfald och som kan kombinera detta med ett affärsmässigt förhållningssätt.

Placeringsort: Gävle / Kalmar
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Som senior ekologikonsult förväntas du självständigt leda uppdrag inom strategisk ekologi eller fältekologi vilket kräver förmåga att formulera mål och designa undersökningsupplägg för ekologiska studier och analysera och presentera resultat i text och tal.

Du har ett är kundorienterat förhållningssätt och är mån om att arbete utförs med god kvalitet och enligt avtal. I större projekt är du ansvarig för att planera och leda medarbetare och underkonsulter. I tjänsten ingår försäljning, kundkontakt samt arbete med utveckling och kvalitet. Under fältsäsong kan arbetet omfatta resor i Sverige och vistelser i undersökningsområden.

Du har ett brett kontaktnät som du kan dra nytta av i ditt arbete som konsult och har ett stort intresse för att utveckla företagets tjänster.

Vi utgår från att du har en gedigen grund inom ekologi i form av lämplig högskole- eller universitetsutbildning samt tidigare erfarenhet från myndigheter, forskning eller annan konsultverksamhet. Vi tror att du har varit verksam inom yrket i ca 10 år eller mer.

Vi hämtar vår inspiration från naturen och för oss börjar ekologin på fältet. Fältkontakten är ett avgörande inslag i verksamheten och ett viktigt sätt att upprätthålla kvalitet i arbetet. Det är viktigt att du delar denna syn.

Ansökan

Skicka din ansökan till ansokan@ecocom.se

Märk ansökan ”Erfaren naturmiljökonsult 2019”

Frågor & kontakt

Alexander Eriksson, vd. 0761-750307.

Om Ecocom

Ecocoms vision är en mätbar ekologi – att ytterst kunna mäta alla ekologiska processer och interaktioner på ett korrekt sätt. Vi strävar ligga i framkanten med att använda nya metoder och tekniska lösningar som hjälper oss att på ett mer korrekt och effektivt sätt beskriva naturen och leverera bättre beslutsunderlag till våra kunder.